Bemutatkozás

”Nekem nagyon egyszerű ízlésem van, mindig a legjobbal vagyok megelégedve.”

(Oscar Wilde)

A KAREN táskák hosszú évek óta rendkívül keresettek a magyar piacon. A divattáskák egyik meghatározó márkája lett, amit megbízható minőségével és hatalmas termékválasztékával vívott ki magának. A KAREN megtestesíti mindazt, amit egy női táska jelent: visszafogottságot, finomságot, és végtelen eleganciát.

Női válltáskákat, alkalmi táskákat, valamint női- és férfi aktatáskákat forgalmazunk, melyek kiváló minőségű matt és fényes rostbőrből készülnek. A rostbőr biztosítja táskáink hosszú élettartamát, kopásállóságát, könnyedségét.

Táskáink belül osztottak, belső zsebbel és telefontartóval rendelkeznek. A színek és fazonok a szezonnak és az aktuális trendnek megfelelően megújulnak. A fekete szín egész évben meghatározó és rendelhető. Természetesen vannak klasszikus modellek, melyek az idő múlásával egyre kedveltebbé váltak.

A KAREN táska ugyanúgy képviseli az aktuális trendet, eleganciát, mint a laza sportosságot.

A helyesen megválasztott táska a megjelenést még tökéletesebbé teszi. A táska az öltözet kiemelt kiegészítője, hiszen a nő a kezében vagy a vállán hordja. Elárulja viselője divatstílusát, illeszkedik a ruházathoz valamint a megjelenés alkalmához.

  • ALKALMI táskáink különleges alkalmakkor kézben vagy vállon viselhető kisméretű retikülök.
  • NŐI AKTATÁSKÁK - elegáns businesstáskák, melyek iratok, noteszek stílusos táskája.
  • FÉRFI AKTÁK - A4-esnél nagyobb formátumú irattáskák, melyben kényelmesen elférnek az iratok és irodaszerek.
  • KLASSZIKUS városi válltáskák a mindennapok jól kihasználható, belül osztott táskái, melyek időtálló klasszikus modellek.
  • HOSSZÚ VÁLLPÁNTOS táskáink középméretű fiatalos modellek, állítható vállpánttal.

A KAREN hivatalos márkaképviseletét Magyarországon a TOP BAG 2000 Kft. látja el.